Adria Velebitica

Smještaj 

smjestaj
Smještaj u bungalovima/kampu

Kuća dida Martina

U sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City možete noćiti u novoobnovljenoj ličkoj kući izgrađenoj tradicijskim materijalima, kamenom i drvetom. Obnovljena je sa posebnom pažnjom, da bi odrazila jednostavnost i baštinu Like te pružila ugodan smještaj.

Kuća gleda prema veličanstvenom Velebitu, mitskoj Hrvatskoj planini koja privlači zaljubljenike u prirodu i aktivan odmor te sve one koji su željni mira i odmora u prekrasnom okruženju.

U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa blagovaonicom, kupaonica sa WC-om, još jedan mali WC, te dvije sobe. Jedna je sa bračim krevetom koji se može razdvojiti, te još jednim krevetom, a druga sa tri kreveta. Cijela kuća se zagrijava sa velikom peći na drva u blagovani, dok se sobe dogrijavaju sa pomoćnim radijatorima.

Na gornjoj etaži, u potrkovlju do kojeg se dolazi masivnim drvenim stepeništem su smještene dvije sobe, jedna sa 4 kreveta okupana suncem sa pogledom na Velebit i Visočicu, a druga veća sa 6 ležajeva koja gleda prema zapadu i zalasku sunca. Kompletno potkrovlje je obloženo drvetom, a kreveti su izrađeni od masivnog drveta.

Ukupan kapacitet kuće je 16 ležajeva.

Ukoliko želite feštati, možemo vam ponuditi kamenu konobu koja se nalazi kraj kuće, uređeni natrkiveni prostor za roštiljanje itd.

Kuća je namjenjena za boravak gostiju koji dolaze u naš centar na aktivnosti (manje firme na team building programima, društva na momačkim i djevojačkim zabavama ili slično), za obitelji koje žele provesti aktivan vikend (ili za višednevni boravak) u Lici ili pak kombinirati kupanje preko ljeta u moru, a smještaj u svježoj ličkoj klimi. Zatim zimi za obitelji ili društva koja žele uživati i u snježnim radostima itd.

Našim gostima nudimo jedinstveno odredište tijekom cijele godine.

Dodatne informacije pogledajte na stranici: www.odmorulici.com

Dobrodošli

Turistička agencija Adria Velebitica osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like, te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City...
Više

Rizvan City

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvorili smo u pustolovno-izletnički centar gdje grupama nudimo mnoštvo jedinstvnih atraktivnih pustolovnih aktivnosti.
Više

Ponuda

Ukoliko želite doživjeti nezaboravan dan ili vikend sa obitelji, prijateljima, kolegama iz razreda ili firme ili možda poslovnim partnerima, pogledajte našu zanimljivu ponudu. Vjerujemo da ćete naći nešto za sebe i biti naši dragi gosti.
Više