Adria Velebitica

O nama

Turistička agencija Adria Velebitica sa sjedištem u Brušanima nadomak Gospića (Park prirode Velebit), osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City.

Našu ponudu temeljimo na team building i poticajnim programima za firme.

Kvalitetom i inovativnim programima, ali i prekrasnom prirodom koja nas okružuje privukli smo i ugostili mnoge Hrvatske i strane firme.

Po čemu smo posebni: Možemo vam ponuditi jedinstvenu kombinaciju programa na moru i planini. Naša lokacija nam to omogućuje!!!

U našoj ponudi možete pronaći i ponudu aktivnosti za učenike (škole), te za grupe individualaca (prijatelji, obitelji) koji žele upoznati Liku i Velebit i provesti kvalitetan vikend.

Naravno, za Vas organiziramo smještaj i prehranu u sklopu programa.

Posjetite nas i doživite nezaboravne pustolovinu - paintball, streličarstvo, špiljarenje, absailing, trekking, jeep safari, ostale aktivnosti i to sve na području netaknutog Velebita i Like će Vas i Vaše prijatelje oduševiti.

Želja nam je da nas posjetite a mi Vam jamčimo da ćete se dobro provesti, doživjeti nešto novo što će Vam dugo ostati u sjećanju.

Adria Velebitica tim

Dobrodošli

Turistička agencija Adria Velebitica osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like, te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City...
Više

Rizvan City

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvorili smo u pustolovno-izletnički centar gdje grupama nudimo mnoštvo jedinstvnih atraktivnih pustolovnih aktivnosti.
Više

Ponuda

Ukoliko želite doživjeti nezaboravan dan ili vikend sa obitelji, prijateljima, kolegama iz razreda ili firme ili možda poslovnim partnerima, pogledajte našu zanimljivu ponudu. Vjerujemo da ćete naći nešto za sebe i biti naši dragi gosti.
Više